BRZORASTUĆA TEHNOLOŠKA KOMPANIJA

TEAM:DATA

Tijekom posljednjih pet godina, TEAM:MEDIA d.o.o. brzo se razvijala, te je postala jedna od najbrže rastućih tehnoloških kompanija na Balkanu. TEAM:MEDIA predstavlja moderni TEAM:DATA data centar.

LOKACIJA DATA CENTRA

TEAM:DATA Data Centar nalazi se u industrijskoj zoni Vogošća, devet kilometara od centra Sarajeva i pruža rješenja za najviše zahtjeve u telekomunikacijama, IT sigurnosti, kontroli klime i održivoj potrošnji energije.

OGRANIČENO VRIJEME PUTOVANJA

Naša lokacija osigurava da putovanje često traje manje od sat vremena. Data centar nalazi se u blizini različitih važnih autocesta A1, putem kojih lahko možete doći do lokacije, bez obzira na smjer kretanja.

SIGURNOST • SKALABILNOST • OTVORENA INFRASTRUKTURA

DATA CENTAR

Održivost je prioritet data centra. Izgradnja i razvoj se vrše sa komponentama koji su energetski efikasne. Vaša organizacija uveliko ovisi o podacima i aplikacijama. Njihova dostupnost i sigurnost su ključni za vaše svakodnevno poslovanje.

SIGURNO OKRUŽENJE

Rješenja za kolokacije nude sigurnu okolinu za vaše kritične informacije i sisteme. Ona su idealna za eksterno hostanje vašeg servera, preslikavanje (mirroring) vašeg IT okruženja, kreiranje pozadina ili distribuiranje IT usluga.

SKALABILNA KOLOKACIJA

Naše rješenje kolokacije je u potpunosti skalabilno. Od pola stalka – do cijelog reda, sve je moguće. Vi čak možete sami odrediti i dimenziju svojih stalaka. Proširenje vašeg prostora na serveru je lahko. To omogućava vašoj organizaciji fleksibilnost za rast.

OTVORENA INFRASTRUKTURA

Mrežna infrastruktura je potpuno otvorena, što znači da naši klijenti i partneri imaju punu slobodu pri izboru od kojih ISP žele kupiti usluge povezivanja.

NAJNOVIJE TEHNIKE

NAJBOLJI STANDARDI

TEAM:DATA Data centar u skladu je s najstrožim standardima kvalitete u regiji i dizajniran je u skladu s najboljim standardima. Data centar je izgrađen i modularno proširljiv, skladna sa najnovijim tehnološkim i tehničkim mogućnostima.